Raw Material Planner (M/V)
Over Ago
Bornem
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Raw Material Planner volg je de voorraadniveaus van grondstoffen op en koop je grondstoffen aan teneinde een efficiënte productieplanning en optimaal stockniveau te garanderen.

Je baseert je hierbij op de voorwaarden onderhandeld door de Lead Buyer. Bij bevoorradingsproblemen, ga je op een proactieve manier op zoek naar mogelijke alternatieven.

Verder ben jij nog verantwoordelijk voor het optimaliseren van de MRP parameters voor grondstoffen in het ERP systeem, voor het ontwikkelen van een constructieve relatie met leveranciers en efficiënt communiceren over de orders.

het coördineren van klachten naar onze leveranciers bij kwaliteitsproblemen met onze grondstoffen.

Vereisten

Je behaalde een Master diploma of gelijkwaardig door ervaring, je hebt kennis van ERP planning tools. Je bent een echte teamplayer met een constructieve ingesteldheid en je beschikt daarbij over uitstekende communicatieve ingesteldheid.

Als problem-solver ben je flexibel en stressbestendig. je hebt goede kennis van excel en uitstekende kennis van Nederlands en Engels.

Je bent een voorbeeld op het gebied van integriteit, betrokkenheid, motivatie en inzet.

Talen

 • Je hebt kennis van het Nederlands
 • Je hebt kennis van het Engels
 • Aanbod

  Wij bieden jou een aantrekkelijke verloning aan. Ook kom jij in een vakkundig team terecht in bornem.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Sint-Niklaas

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier