Afdelingschef in opleiding Colruyt Group Fine Food
Colruyt Group
Halle, Belgium
12 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Vacatures Afdelingschef in opleiding Colruyt Group Fine Food Colruyt Group Fine Food Bilkensveld 1500 Halle België Colruyt Group Fine Food Halle Bilkensveld 1500 Halle België Locatie op de kaart bekijken Als afdelingschef in opleiding bij Colruyt Group Fine Food volg je een leertraject op maat.

Onder begeleiding van een coach en ervaren collega's raak je vertrouwd met de organisatie en krijg je de kans om je leiderschapscompetenties (verder) te ontwikkelen.

Je leertraject bestaat uit een basic track, stages, een individueel opleidingsplan en een opdracht. Onder deskundige begeleiding van een coach, een peter / meter en je collega-

afdelingschefs leer je Colruyt Group Fine Food grondig kennen. De duur van je leertraject hangt af van je ervaring en de evolutie die je doormaakt.

Als afdelingschef in opleiding krijg je de kans om het hele productieluik mee te optimaliseren. Via de ondersteuning en het opzetten van projecten werk je ook mee aan de uitbouw en groei van Fine Food.

Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers, onder begeleiding van je coach. Op die manier maak je meteen kennis met de taken van een teammanager binnen Fine Food.

Verder werk je nauw samen met de teammanagers en de afdelingschefs en heb je verschillende verantwoordelijkheden. Ter voorbereiding op een functie als afdelingschef, bepaal je mee de operationele doelstellingen voor de afdeling.

Verder ben je mee verantwoordelijk voor de planning op lange en middellange termijn. Daarnaast zorg je ervoor dat mensen en middelen op de meest efficiënte manier ingezet worden en dat de operationele doelstellingen van de afdeling gerealiseerd worden.

Ten slotte help je voortdurend mee bedrijfsprocessen vernieuwen en verbeteren. Je initieert en begeleidt projecten om die processen te realiseren.

Binnen onze organisatie zijn mensen het meest waardevolle kapitaal. Daarom is het ook jouw verantwoordelijkheid als afdelingschef in opleiding om mensen binnen je afdeling verder te laten groeien in hun vakmanschap.

Zo kunnen ze mee evolueren met de behoeften van onze klanten en blijven we als bedrijf duurzaam groeien. Je werkt in Halle.

afdelingen production 1.jpg De afdeling Colruyt Group Fine Food verrast met de productie van vlees, kaas, koffie en wijn.

Werken bij Colruyt Group Fine Food Solliciteer nu Deze vacature mailen Profiel

 • Ervaring en opleiding - Je hebt een bachelor- of masterdiploma. Verder heb je relevante leidinggevende ervaring in een productieomgeving.
 • Je bent tweetalig (Nederlands / Frans) zodat je vlot kan samenwerken met je collega's en partners.

 • Teamplayer - Je werkt graag met mensen en behaalt graag samen resultaten. Je bent goed in overleggen en stimuleert een positieve samenwerking.
 • Analyse en organisatie - Je denkt klantgericht, kan goed analyseren en organiseren. Je weet van aanpakken en stelt prioriteiten.
 • Verantwoordelijkheid en initiatief - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en neemt vlot beslissingen. Je bent dynamisch en neemt graag initiatief. Wij bieden
 • Stimulerende werkomgeving - Colruyt Group Fine Food biedt een dynamische en stimulerende werkomgeving waar veel ruimte is voor initiatief.
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid - Als afdelingschef wacht je een boeiende job met heel wat verantwoordelijkheid.
 • Tijdens je leertraject krijg je al de kans om verantwoordelijkheid te nemen.

 • Extralegale voordelen - Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.
 • afdelingen production 1.jpg De afdeling Colruyt Group Fine Food verrast met de productie van vlees, kaas, koffie en wijn.

  Werken bij Colruyt Group Fine Food collishop pop-upstore wilrijk 0087 2.jpg Leidinggevenden geven richting aan hun team.

  Ze coachen, begeleiden, ondersteunen en sturen hun medewerkers aan. Lees alles over Het vakgebied Leidinggevend bij Colruyt Group Solliciteer nu Deze vacature mailen Deze vacatures interesseren je misschien ook

 • Marketing en communicatie manager energie en mobiliteit
 • Team manager Purchasing IT
 • Strategisch manager e-commerceprojecten
 • Chief Buyer Dreambaby
 • Ervaren chef beenhouwer Colruyt regio Halle-Vilvoorde Opnieuw zoeken Vragen bij jouw sollicitatie?
 • Hoe moet ik solliciteren?
 • Hoe lang moet ik wachten op een antwoord nadat ik gesolliciteerd heb?
 • Waar houden jullie rekening mee bij het behandelen van een sollicitatie?
 • Wat zijn de verschillende stappen in jullie selectieprocedure?
 • Wat houden die testen precies in? Alle veelgestelde vragen Een vraag over deze vacature? Onze selectieverantwoordelijke Mieke Beyen Stuur een e-mail
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier