reachtruckchauffeur-geel
Randstad
Geel, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Volgende taken behoren tot jouw takenpakket : - Aanvullen van de rekken- Verplaatsen van palets met de reachtruck- Ondersteunen bij meerdere afdelingen-

In rustige periodes ben je bereid te helpen bij het orderpicken

qualification

Wij zijn op zoek naar kandidaten die : - In 2 ploegen kan werken- Veilig en nauwkeurig met de reachtruck kan werken- Bij voorkeur een een geldig attest heeft (mits ervaring kan dit via ons behaald worden)-

Minstens 1 a 2 jaar ervaring heeft met de reachtruck.- Flexibel ingesteld is Ben jij de persoon die we hierboven beschrijven?

Mail je cv dan naar kn.geel tempo-team.be of bel ons op 014 / 56.44.39 ! Wat biedt Kuehne + Nagel aan? Maaltijdcheques van 8 euro naast je loonDoorgroeimogelijkhedenWerken bij een van de grootste spelers op de markt in een fijn team!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier