Vertegenwoordiger op de baan (vertrek vanuit thuislocatie) - raamdecoratie
Randstad
MECHELEN
17 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Klanten worden ingepland in jouw agenda. Jij gaat naar de klant thuis en gaat samen op zoek naar de best passende oplossing voor hun 'probleem'.

Jij zal ook steeds ervoor zorgen dat de raamdecoratie niet enkel praktisch is, maar ook esthetisch het een match is. Jij weet steeds met de juiste vragen de behoefte van de klant te achterhalen.

Gezien jij het uithangbordje van het bedrijf zal worden is het belangrijk dat je jezelf professioneel presenteert en steeds een goede klantenrelatie kan opbouwen.

Hoe meer tevreden klanten, hoe meer de business kan groeien. Uiteraard zal je ook een klein deeltje praktisch werk leveren.

Zo zal je wanneer je samen met de klant de best passende raamdecoratie hebt gevonden, je ook de juiste afmetingen opschrijven, om op die manier alle raamdecoratie op maat te laten maken en later te plaatsen.

Daarnaast zal jij ook de offertes opstellen en opvolgen, de bestellingen doorgeven en op bepaalde beurzen de stand mee bemannen.

Profiel

 • Je bezit een bachelor of master in een interieurrichting / gelijkwaardig door ervaring in gelijke functie
 • Je bent bereid te werken in regio Oost- Vlaanderen & Vlaams- Brabant
 • Je spreekt vloeiend NL en FR
 • Je bent bereid om ongeveer 1 avond op 2 en 1 zaterdag op 2 te werken. (dit wordt uiteraard gecompenseerd waardoor je 2 dagen vrij bent)
 • Je bent klantgericht en bent pas tevreden wanneer de klant tevreden is
 • Jobgerelateerde competenties

 • De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren
 • Een vooruitgangstraject voorstellen

 • De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen
 • Het commerciële voorstel uitwerken
 • Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen

  Aanbod

  Je komt terecht in een bedrijf in volle groei en nog belangrijker, in een fantastisch team van collega's. Je ontvangt een vast brutoloon plus een kwartaalbonus op de omzet.

  In je loonpakket zit ook nog een bedrijfswagen, iPhone, iPad, laptop en maaltijdcheques.Een fantastische job, team, bedrijf en salarispakket.

  Waar wacht jij nog op om je kandidaat te stellen? Wij wachten op jouw CV en motivatie. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 09 224 10 30

  Een bedrijf gespecialiseerd in raamdecoratie is op zoek naar jouw potentieel. Het bedrijf kiest er ook voor om steeds aan huis te werken.

  Zo is hun showroom als het ware bij de klant thuis en krijgt deze advies op maat. Op dit moment bestaat het bedrijf uit 4 adviseurs en word jij het nieuwe teamlid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier