Projectleider
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Bouw appartementen zonder fouten.

Controleer en coördineer meerdere projecten, voornamelijk appartementsgebouwen. Je krijgt als projectleider alle plannen van de aannemer, studiebureau en architect.

Je controleert de plannen op mogelijke fouten en je formuleert verbeteringen / alternatieven. Opdrachtgevers en aannemers doen op jouw beroep om problemen tijdens de uitvoering te voorkomen.

Je werkt nauw samen met de zaakvoerder, die jouw ondersteuning zal geven.

Functie eisen

Als projectleider beschik je over een kritisch oog. Je bent een krak in het analyseren van lastenboeken en technische plannen.

Jouw precisie werk komt hier goed van pas.

 • Je beschikt om een master bouwkunde (industrieel ingenieur / burgerlijk ingenieur)
 • Je wil graag projecten opvolgen van A tot Z
 • Minstens 5 jaar werkervaring als projectleider / projectingenieur
 • Over het bedrijf

  Je werkt als projectleider samen met de zaakvoerder, aan mooie projecten o.a. appartementsgebouwen, villa’s, woonzorgcentra.

  Daarnaast werk je vanuit het hoofdkantoor in Kortrijk.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier