administratief bediende (logistieke afdeling)
Randstad
Bornem, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

We zoeken voor een farmaceutisch bedrijf een administratief bediende voor de afdeling safety.Het gaat om een deeltijdse functie, 2 à 3 volledige dagen in de week, maar is te besprekenIemand met bv niveau 2 veiligheid kunnen we zeker ook voltijds inschakelen.

Taken : - medische controle inplannen : afspraken met dokter maken, planning arbeiders opmaken- arbeidsongevallen AXA aangiften en beheer-

trainingen inplannen intern en extern- klassement veiligheid en milieu- procedure's, instructie's verwerken, aanpassen (overdracht nieuw systeem)-

datafiche's up to date houden

qualification

We zijn vooral op zoek naar kandidaten met interesse in veiligheid en milieu die op zoek zijn naar een part time functie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier