Winkeldirecteur keukens
Accent
Aartselaar, BE
2 dagen geleden

Onze klant is een familiebedrijf met 100 jaarervaring. Ze staan aan de top van de Belgische keukenmarkt, eenpositie die je alleen bereikt door continu kwaliteit en service tebieden.

De ambitie van onze klant is om elke dag opnieuw hunklanten te helpen bij de uitwerking van hundroomkeuken.

Functiebeschrijving

Binnende vacature van storemanager in Aartselaar ben je verantwoordelijkvoor het realiseren van de commercile doelstellingen.

Belangrijkepijlers hierbij zijn : omzet, klanttevredenheid, kwalitatieveservice en groei. Je motiveert je verkoopteam en zorgt ervoor datde leden van je team optimaal presteren.

Daarnaast krijg je ookzelf targets en zal je dus ook met klanten rond tafel zitten. Eenverzorgde toonzaal is het perfecte visitekaartje voor een bedrijf.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat de toonzaal er picobellouitziet. Verder is het jouw taak om ervoor te zorgen dat deadministratieve verwerking en opvolging van de dossiers correctverloopt.

Hiervoor werk je nauw samen met de interieurarchitectenvan je toonzaal. Maandelijks rapporteren naar de directie behorenook tot jouwtakenpakket.

Functie-eisen

Herkenjij je in onderdaand profiel voor de vacature van storemanager inAartselaar? Je neemt graag de leiding over een groep mensen Je benteen enthousiaste teamplayer en maar bovenal een echte motivator Jegaat geen uitdaging uit de weg en kickt op targets behalen Je bentklantvriendelijk, stressbestendig en straalt professionalisme uit.

Je staat elke zaterdag en zondag paraat. Dit zijn de salesdagen bijuitstek! Je bent goed in administratie en kan vlot met de pc werkenje hebt op z'n minst een bachelordiploma.

Arbeidsvoorwaarden

Eenvoltijds contract van onbepaalde duur Een boeiende job met veelafwisseling waar je met volle goesting' de wekker voor zet 'smorgens Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met maaltijdchequesEen familiale werksfeer met een ambitieuze groepsdynamiek Coaching& interessante interne opleidingen doorheen het jaar om op dehoogte te blijven van de laatste nieuwigheden Ruimte totzelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier