Field & Key accountmanager (m/v)
Soubry
Zinkstraat 10 1500 Halle Bélgica
1 dag geleden

Functie

Je bent als key accountmanager commercieel verantwoordelijk voor een aantal strategische retailklanten in België. Je staat autonoom in voor het volledige beheer en de opvolging van deze klantenportefeuille voor de merken Soubry en Anco.

Je treedt op als eerste aanspreekpunt en bestendigt langetermijnpartnerships met klanten. Je voorziet in een grondige analyse van condities, consumentenprijzen, promoplannen, concurrentie, product assortiment, Je identifieert opportuniteiten tot groei en bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse negotiaties m.

b.t. prijs, gamma en promoties.

Je stuurt als field manager een team van vertegenwoordigers aan die dagdagelijks verantwoordelijk zijn voor de opvolging op winkelpuntniveau.

Je coacht hen, bepaalt de targets en acties, volgt resultaten op en stuurt bij waar nodig. Je volgt trends en markttendensen op de voet.

Je voelsprieten in de markt laten je toe op een actieve wijze input te geven aan R&D in verband met productinnovaties.

Je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur en werkt nauw samen met je collega key accountmanagers, marketing, administratief medewerkster en vertegenwoordigers.

Uw profiel

Je combineert een masterdiploma met een eerste ervaring van minimum 4 jaar in een commerciële functie. Ervaring binnen de retail is een must.

Als vlotte communicator voel je je thuis in onderhandelingssituaties en bouw je langetermijnvertrouwensrelaties verder uit.

Je getuigt van een goede hands-on mentaliteit, analytische mindset en doorzettingsvermogen om opportuniteiten te ontdekken en projecten tot een goed einde te brengen.

Je kan zowel autonoom als efficiënt in team werken.

Je bent resultaat- en actiegericht.

Je hebt een vloeiende kennis van het Nederlands en het Frans.

Wat we aanbieden

Een uitdaging met belangrijke verantwoordelijkheden binnen een sterk groeiende en ondernemende omgeving.

De kans om een Belgische familiale onderneming mét rijke historiek verder te professionaliseren en efficiënter te maken.

Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief alle extralegale voordelen en in verhouding tot je ervaring.

Opmerkingen

Ik ga akkoord met de van soubry

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier