BIJVERDIENSTE FPC Antwerpen - (psychiatrisch) verpleegkundige (m/v)
X-Care
Antwerpen (Linkeroever)
7 dagen geleden

Functiebeschrijving

X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

X-Care zoekt verpleegkundigen die interesse hebben om bij te werken in het FPC te Antwerpen.

In het FPC verblijven psychiatrische patiënten die een delict gepleegd hebben. Het doel van de behandeling is de uiteindelijke re-

integratie in de maatschappij. Het gaat hier dan ook om veel meer dan enkel het verrichten van verpleegkundige taken; je begeleidt de patiënten in het dagelijkse leven.

Dit kan gaan van samen ontbijten tot mee voetballen, het voeren van individuele gesprekken, het begeleiden van een tuinproject Als verpleegkundige werk je dus mee aan de persoonlijkheidsvorming van de patiënten.

Persoonlijkheid en competenties zijn belangrijker dan het hebben van het diploma van psychiatrisch verpleegkundige. Ben je algemeen verpleegkundige maar sta je wel stevig in je schoenen en ben je enorm gemotiveerd om met deze doelgroep te werken?

Stuur dan zeker ook je CV door naar ons! Wij nodigen je uit voor een gesprek en regelen een rondleiding in het FPC.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de functie kan je zeker ook al een kijkje nemen op de website van het FPC Gent,. Behalve info over de waarden en normen van de organisatie vind je hier ook hoe je dag als verpleegkundige eruit zou zien en getuigenissen van andere werknemers.

Want voor wie er nog aan mocht twijfelen : Elke dag is anders. Het is boeiend, uitdagend, heel leerrijk.

Jouw profiel

 • Je behaalde je diploma als verpleegkundige
 • Een diploma als psychiatrisch verpleegkundige of ervaring in een psychiatrisch setting is een voordeel maar geen must
 • Je kan zelfstandig te werk gaan maar ook goed in team samenwerken
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je deelt de waarden en normen van het FPC
 • Ons aanbod

  Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen : daar gaan we voor!

  Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier