Probleemoplossende operator - 3 ploegen
vind!
Roeselare
44 dagen geleden

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

 • Als onderhoudstechnieker zal je instaan voor de foutanalyse aan de productiemachines. Meer specifiek zal je elektrische diagnoses stellen en oplossingen zoeken voor de verschillende productielijnen.
 • Je zorgt voor een permanente controle van de goede werking van de productiemachines en biedt ondersteuning op het vlak van besturingstechnieken zoals PLC (Siemens S7 -

  Tia Portal).Naast de productiemachines kan je ingeschakeld worden voor elektrische aanpassingen en / of verbeteringen op vlak van gebouwen of industriële installatie en voor de kablage van schakelborden.

  Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

 • Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving.
 • Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands.Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst.

  Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

  Wat biedt jouw nieuwe werkgever?

 • De klant biedt jou een interne opleiding zodat jij je machine zo goed en efficiënt mogelijk kan bedienen.
 • Er heerst een goede werksfeer, jouw collega's begeleiden jou en staan steeds voor jou klaar.Je krijgt de kans om te werken in een drieploegensysteem.

 • Onze klant is actief in de transformatie van granen en peulvruchten tot basisgrondstoffen bestemd voor de agro- en voedingsindustrie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier