Security & Privacy
Ordina
Blarenberglaan 3B 2800 Mechelen, België
4 dagen geleden

Security & privacy bij Ordina

Security zit in ons DNA. Elke medewerker doorloopt security awareness sessies, velen halen specifieke certificaten, en de Ordina groep is ISO 27001 gecertificeerd.

Ons security en privacy team zijn de échte kenners van dit domein : een jong, gedreven team van specialisten dat gecoacht wordt door een goeroe.

Dit team helpt onze klanten bij security en privacy audits, GDPR-compliance, ehtical hacking, biedt bijstand tijdens en na een echte cyber attack, etc.

We hechten veel belang aan continue bijscholing en het behalen van relevante certificaten zoals CSX, OWASP, CISSP, CSSLP, CISA en CISM.

Dat is een conditio sine qua non.

Ordina TOP-model voor cyber security

Een scherp beeld krijgen van de verschillende cyber security risks binnen bedrijven is complex, maar een noodzaak. Het beheren van deze problematiek is een cruciaal onderdeel van de onze dienstverlening.

Aan de hand van een holistisch model analyseren we de risico’s van onze klanten, want veiligheidsrisico’s bevinden zich op verschillende niveaus : data, mensen, processen, softwaretoepassingen en infrastructuur.

Veranderingen of wijzigingen in het ene domein hebben een invloed op de andere domeinen. Ons model steunt op 3 pijlers : technologie, organisatie en personen.

Kortweg het Ordina TOP model voor cyber security. We waken altijd over de juiste balans tussen veiligheid, flexibiliteit en productiviteit.

Mark Vandenwauver

Dit team wordt geleid door Mark Vandenwauver. Mark is wereldwijd gekend als Cyber Security and Privacy Executive. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring wordt hij gevraagd als keynotespreker en als consultant voor cybersecurityadvies en risico assessments.

Zijn team werkt op uitdagende security gerelateerde projecten bij topbedrijven in België en kan steeds terugvallen op de expertise van een doorwinterde goeroe in het vak.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier