SERVICE ADMINISTRATIEVE BEDIENDE
Hays Response Antwerpen
Aartselaar, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Voor een goede klant, marktleider in de Benelux en actief in de medische sector in regio Aartselaar, zoeken we momenteel een nieuwe collega.

Het bedrijf kijkt uit naar iemand om het team van Customer Service te vervoegen op de dienst aftersales. Commerciële functie op de serviceafdeling Flexibele werkgever 12 extra ADV-dagen In deze job kom je terecht in een dynamisch team.

Samen zijn jullie het aanspreekpunt voor de klanten over heel België. Als commercieel-administratief bediende sta je in contact met ziekenhuizen en dokters.

Zij kunnen bij jou terecht met allerhande vragen omtrent reparaties van de producten. Aan de hand van de nodig informatie dispatch je de vraag naar de juiste persoon.

Dit kunnen service engineers en leveranciers zijn. Verder registereer je al deze gegevens in een ERP-pakket. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van offertes voor het materiaal dat er besteld moet worden.

Je zal deze offertes ook opvolgen en de orders in het systeem verwerken. Tot slot behoort ook het luik opmaak en facturatie van onderhoudscontracten tot je taken.

Onze klant is op zoek naar iemand met al een administratief-commerciële werkervaring. Je hebt naast het Nederlands ook een zeer goede kennis Frans, dit omdat je klantencontact zal hebben over heel België.

Kennis van het Engels is ook nodig voor de contacten met internationale leveranciers. Naar persoon toe ben je iemand heel leergierig en gemotiveerd.

Je bent een aangename en behulpzame collega. Naar klanten toe ben je professioneel en oplossingsgericht. In deze allround job kan je ook multitasken en de nodige prioriteiten stellen qua taken.

Onze klant is een groeiend en dynamisch bedrijf in regio Aartselaar. Je komt er terecht in een mooie moderne omgeving. Je werkt van half 9 tot 17 uur en op jaarbasis bouw je bovendien 12 extra vakantiedagen op.

Het brutosalaris wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen. Interesse in deze allround job met veel klantencontact en -opvolging in de medische sector?

Solliciteer dan meteen online met een recent persoonlijk cv.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier