MEEWERKENDE PLOEGCHEF (M/V)
manpower
Avelgem, Belgium
8 dagen geleden

Job Description

Als ploegchef ben je verantwoordelijk voor het instellen en afregelen van freesprofielen op de verschillende freeslijnen in productie.

Je werkt in een volautomatisch poductie proces en werkt mee aan de continue verbetering ervan. Je geeft sturing aan jouw team en zorgt steeds voor een kwalitatieve aanpak.

Client Description

MANPOWER Onsite IVC Group te Avelgem is vandaag op zoek naar een meewerkende ploegchef (M / V). Dit om aan de slag te gaan in 2 ploegen.

Candidate Profile

Voor deze uitdagende functie gaan we op zoek naar een echte teamplayer met leidinggevende eigenschappen. Heb je kennis van CNC dan is dat zeker een plus! Je hebt een technisch diploma en reeds ervaring in een productie omgeving.

Je beheerst vlot het Nederlands én het Frans.

Ben jij iemand die snel en vlot communiceert, hou je ervan een team te sturen en ben jij op zoek naar een functie in 2 ploegen?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Client Offer

Je komt terecht in een topteam dat jou met open armen zal ontvangen.

Je gaat aan de slag in een bruisende productie omgeving binnen een motiverende en hoogtechnologische omgeving. We vinden het belangrijk dat onze werknemers hun vaardigheden verder kunnen ontplooien en zich thuis voelen binnen IVC.

Na een geslaagde interim periode maak je kans op een vast contract.

Heb jij interesse in deze uitdagende job? Aarzel niet langer en stuur vandaag nog jouw CV door naar office.ivc manpower.be

Heb je nog verdere vragen ? Je kan ons elke weekdag bereiken via 056 / 59.46.83.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier