Productiearbeider fijn werk lakken/ kleuren GLAS (2 ploegen) - Meer
Actief Interim Westmalle
Hoogstraten, Antwerpen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Doe jij graag fijner werk en geniet jij van perfectie? Wil jij in 2 ploegen (op termijn 3 ploegen) werken en zoek jij een fijne werkgever waar je de appreciatie krijgt die je verdient?

Wij zijn een productiebedrijf actief in de sector glas. Om het werk van onze operatoren af te werken, zijn wij op zoek naar jou!

Je komt het ultramoderne werkatelier binnen en je krijgt al direct een boost van de nieuwste nummers op de radio. De eerste zonnestralen zie je langs de raam naar binnen komen.

Jaja, dit prachtige atelier / magazijn heeft zicht op de buitenwereld! Binnen is het niet te warm en niet te koud. De ideale temperatuur om er dus stevig in te vliegen!

Wat kan er onder jouw takenpakket vallen?

 • Jij plaatst een folie tussen de 2 glasplaten. Vanaf de glazen plaat uit de oven komen en 'gelaagd' is, snij jij de gesmolten folie weg met een cuttermes.
 • De folie tussen de uitsparingen krijg je weg met een hetelucht toestel.
 • Je plaatst folie op de glazen platen die je later zal zandstralen. Achteraf verwijder je voorzichtig de folie zodat het patroon in het mat te zien is.
 • Je zorgt dat de machine draaiende blijft en de glazen platen juist bewerkt worden. Lakken (pistoolspuiten) alsook volvlaklakken (emailleren) zit in jouw takenpakket.
 • Na het aanbrengen van de kunststoffolie, het uitlijnen, manueel uitsnijden en het selectief weghalen van de folie, zal jij de glazen plaat proper maken voor de klant.
 • Heb jij ervaring met pistoolschilderen / zandstralen / bedrukken / coaten dan is dit een mooi pluspunt!
 • Jij kan fijn werken en geniet van perfectie.
 • Je hebt eigen vervoer tot Meer aangezien wij niet te bereiken zijn met het openbaar vervoer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier