MACHINE OPERATOR EXTRUSIE
Manpower
Meerhout
2 dagen geleden

Job Description

Na een degelijke opleiding bedien je de extrusiemachine. Je stelt deze in, je controleert de kwaliteit van de producten en stuurt bij waar nodig.

Je voert ook kleine onderhouden aan de machine uit. Je helpt in andere afdelingen indien nodig.

Client Description

Manpower Geel is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen . Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding.

Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity!

Manpower Geel zoekt (m / v) machineoperator extrusie.

Candidate Profile

We zoeken iemand die in ploegen wil werken. Je hebt een passie voor techniek, je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit.

Je bent best flexibel want in rustige periodes word je ingeschakeld in andere werkposten in de afdeling. Kennis van besturing machines is een voordeel.

Client Offer

We bieden een vaste, voltijdse job in een snelgroeiend familiaal bedrijf met een aangename werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en interessante opleidingen.

Interesse in deze job? Contacteer Manpower Geel op het nummer 014 59 11 42 of mail naar office.geel manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier