Verpleegkundige abdominale heelkunde
Jessa Ziekenhuis
Hasselt, Belgium
il y a 2j

Tewerkstelling van 75% - 100%

Met een team van 3.450 medewerkers is het Jessa Ziekenhuis één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen. Jessa telt 4 campussen in Hasselt en Herk-de-Stad en werkt nauw samen met de partnerziekenhuizen in haar netwerk.

Onze patiënten kunnen rekenen op een warm, veilig en kwalitatief zorgtraject dat hen en hun familie bovendien nauw betrekt in het beleid van het ziekenhuis.

Ben jij een HBO5 of bachelor verpleegkundige en werk jij graag samen binnen een professioneel team, dan kan jij onze nieuwe collega worden op de afdeling abdominale heelkunde.

Profiel :

 • Je beschikt over HBO5 of bachelor verpleegkunde;
 • Ervaring heelkunde is een meerwaarde;
 • Je bent communicatief en stressbestendig;
 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
 • Aanbod :

  Werken in het Jessa Ziekenhuis : dat is werken in een innovatieve, topklinische omgeving, waar ruimte is voor creativiteit en persoonlijke groei.

  Bovendien streven we voor elke medewerker steeds naar een goede werk-privébalans en bieden we verschillende programma’s aan die je gezondheid bevorderen.

  Verloning volgens de IFIC barema’s rekening houdend met jouw relevante anciënniteit. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques.

  Bijkomende voordelen : groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling.

  Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen.

  Uiteraard speelt je relevante ervaring een rol bij het bepalen van je salaris.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature