Business Developer Google Cloud
Headcount
Edegem, Antwerp, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Onze klant zet naast Google Maps het volledige aanbod aan Google Cloud oplossingen (Google Cloud Platform & Gsuite) in de markt en fungeert als 'one stop partner' voor bedrijven die gebruik maken van de Google technologie.

Hiervoor zijn we op zoek naar een gedreven en ondernemende Business Developer Google Cloud ter versterking van het team in België.

Onze klant zet naast Google Maps het volledige aanbod aan Google Cloud oplossingen (Google Cloud Platform & Gsuite) in de markt en fungeert als 'one stop partner' voor bedrijven die gebruik maken van de Google technologie.

Als gedreven Solution Sales voor Google Cloud adviseer je bedrijven en organisaties in het brede aanbod aan Google Cloud oplossingen.

Als Solution Sales Google Cloud : Open je nieuwe deuren bij zowel bestaande klanten als prospecten en biedt hen meerdere diensten aan.

Bespreek je het Google Cloud aanbod en overtuig je de klanten van deze services. Analyseer en identificeer je de klantbehoeften, vergaar je inzicht in hun businessprocessen en presenteer je de passende oplossing.

Voer je onderhandelingen met CTO's, IT directors, productmanagers, productowners en contractmanagers. Sluit je de deals af.

Jouw Profiel : Bachelor of Master of bent gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in het opstellen van een sales- en actieplan.

Commerciële B2B ervaring in een high-tech omgeving. Ervaring in het verkopen van cloud (Google Cloud, Azure of AWS) of SAAS oplossingen met bijhorende services.

Sterke onderhandelaar, netwerken behoort tot je tweede natuur. Vlotte kennis NL / FR / ENG. Flexibel, resultaatgericht en ambitieus.

Ons aanbod : Aantrekkelijk salaris aangevuld met voordelen zoals een leasewagen met tankkaart, een smartphone, een onkostenvergoeding en een verzekeringspakket.

Opleiding en ondersteuning. Je komt terecht in een flexibele cultuur, in een dynamisch team met fijne collega's waar creativiteit heerst en nieuwe, state of the art technologieën alle aandacht krijgen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier