Productieleider M/V FOOD
St.Paul
Lokeren, Oost-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor ons kaas verwerkend en producerend bedrijf in Lokeren België zoeken we een productieleider met goede communicatieve eigenschappen en een analytische inslag.

Voor het leiden van een productieomgeving met verschillende processen, kwaliteitsdienst en 10 directe medewerkers zoeken we een productieleider welke goede en motiverende leidinggevende capaciteiten heeft.

Hij / zij zorgt voor een goed verloop van een deels geautomatiseerd proces en verzorgt de productieplanning. De productieleider houdt de parameters, manuurprestaties en recepturen op peil.

Hij / zij regelt de inzet van het personeel.

De productieleider levert cijfers aan n.a.v. de parameters op de productie. Daarnaast gaat hij / zij in overleg met afdeling verkoop en research om gezamenlijk nieuwe producten te ontwikkelen.

De kandidaat welke we zoeken is bekend met diverse hygiëne richtlijnen en certificeringen gekend in de foodbranche. Onze ideale kandidaat heeft aantoonbare relevante werkervaring en dito opleiding genoten.

Bijvoorbeeld Biochemie / voedingstechnieken of vergelijkbaar.

Hij / zij is bekend met Lean6 sigma / Lean Manufacturing of minimaal KaizenBelt. Kennis van HACCP is een absolute pré.

Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Wij bieden een dankbare uitdaging in een goed, geolied team met de mooiste producten en werkomgeving. Er is ruimte voor inbreng, verbetering en productontwikkeling.

Als productieleider heb je contact met alle afdelingen binnen het bedrijf.

Ons bedrijf heeft ook een productieafdeling in Hulst, Nederland. Kandidaat moet bereid zijn ook in Hulst te werken.

Er staat voor deze functie een RUIM SALARIS.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier