YES Monitor
YES Events
Mechelen
4 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

YES Events organiseert unieke en uitdagende sportkampen, sportdagen, workshops en birthdays voor kinderen.

Description de la fonction

Onze monitoren (min. 17 jaar) hebben een passie voor kinderen en sport. Je bent een hele dag in de weer met de kids en zorgt voor een onvergetelijke dag vol sportplezier.

Dat Lars wat stiller is en Emma hoogtevrees heeft heb jij al lang gezien. Je zorgt er dan ook voor dat Lars vriendjes maakt en je stelt Emma gerust dat ze helemaal veilig is in jouw handen.

Activiteiten begeleiden of meedoen is geen enkel probleem voor je, want dit heb je al eerder gedaan bij de jeugdbeweging of je sportvereniging.

Nous offrons

 • UNIEKE SFEER
 • YES Events staat garant voor een unieke sfeer binnen zijn crew. Naast de verschillende sportevents en workshops die we organiseren zorgen we ook regelmatig voor uitstappen en teambuildings voor onze crew.

 • VEEL VARIATIE
 • Door het grote aanbod binnen elk van onze brands is er enorm veel variatie binnen YES Events. Zo kan je onze sportkampen mee begeleiden, een verjaardagsfeest naar een hoger niveau tillen of een van onze waanzinnige workshops mee ondersteunen.

  Elke dag is anders en telkens staan er nieuwe avonturen klaar! Dankzij onze kampdraaiboeken en je eigen creativiteit maak je onze events onvergetelijk.

 • GROEIMOGELIJKHEDEN
 • Wij vinden het belangrijk dat je je persoonlijke kwaliteiten naar een hoger niveau kan tillen. Ben je gemotiveerd en heb je een can-do-mentaliteit?

  Dan geven wij jou graag de kans om hogerop te klimmen binnen onze organisatie.

 • EXTRA CENTJE
 • Naast een geweldige ervaring, kan je ook een centje bijverdienen. Een YES-monitor met diploma ontvangt minstens 340 euro per week.

  Heb je nog geen monitorattest? Geen probleem : je kan bij ons ook stage doen en zo je monitorcarrière uit de startblokken schieten.

  Heb je graag nog wat meer informatie hierover? Contacteer ons gerust.

  Say YES to adventures en stel jezelf kandidaat!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier