Bachelor, Torhout
Conessence
Torhout, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Deze West-Vlaamse KMO is actief in de automotive sector. Zij hebben verschillende vestigingen in België waarvan 2 dealerships.

In totaal stellen zij een kleine 300 personen te werk en dragen zij high quality service hoog in het vaandel! Binnen hun sector worden zij ook wel de Rolls Royce van de nieuwe en tweedehands vrachtwagens genoemd.

Voor hun vestiging in Torhout zijn zij op zoek naar een sterke accountant A-Z die de volledige analytische boekhouding van twee vestigingen op zich zal nemen.

Je zal daarnaast als een rechterhand fungeren van de General Manager. Je bent het eerste en enige aanspreekpunt voor de boekhouding van twee vestigingen en voert de A-Z boekhouding autonoom uit Hieronder valt het inboeken van facturen, banken en diverse boekingen Je staat ook in voor de wettelijke aangiftes en de voorbereiding van de vennootschapsbelasting Je stelt de jaarrekening op en ondersteunt de bedrijfsrevisoren in hun controlewerkzaamheden Je bent actief betrokken in de automatisatie v... ref : ad47781ideq32

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier