Fondsenwerving op zelfstandige basis
11.11.11
Sint-Agatha-Berchem
6 dagen geleden

Afriquya vzw organiseer multiculturele evenementen in samenwerking met lokale goede doelen die genieten van 20% van de jaarlijkse winst.

Het doel van Afriquya is om verschillende culturen en generaties samen te brengen via muziek, evenementen en digitale communicaties.

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar zelfstandige fondsenwervers die via subsidies- en sponsor inkomsten een belangrijke rol kunnen spelen.

De dossiers worden samengesteld in samenwerking met het management en worden op eigen tempo opgemaakt en ingediend. Verloning gebeurt op basis van ingediende dossiers of ingezamelde sponserinkomsten en wordt vastgesteld op basis van ervaring en een eerste gesprek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier