Mekanieker/magazijnier met verantwoordelijkheidszin regio Erpe-Mere/Zedelgem
AGO Jobs & HR
Londerzeel, Vlaams-Brabant, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze depots in Erpe-Mere / Zedelgem zijn wij op zoek naar een mekanieker / magazijnier / loodsverantwoordelijkeJe uitdagingJe gaat aan de slag in een toonaangevend bedrijf met een gevarieerd takenpakket.

Je staat in voor het onderhoud van tuinbouwmachines en werktuigen (zitmaaiers, duwmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, tuinmachines met benzinemotoren, 2-takt en 4-takt, ?

Je kunt kleine en grotere herstellingen uitvoeren en ook preventief onderhoud behoort tot je takenpakket. In deze functie ben jij de contactpersoon ivm.

afhalingen en leveringen. Stockbewaking en coördinatie van de transporten tussen de depots in Erpe-Mere en Zedelgem en de vestiging in Londerzeel behoren ook tot je takenpakket.

Je ontfermt je over het reilen en zeilen van de sites met de nodige aandacht voor orde en netheid.· Je volgde een opleiding mechanica en je hebt al een eerste werkervaring.

 • Kennis van hydraulica en elektronica.· Kennis van 2 takt machines is een pluspunt· Je hebt een goede kennis halfautomaat-of autogeen lassen.
 • Onze mensen hebben aan jou een toffe collega en goede teamwerker. · Je hebt aandacht voor veiligheid, orde en netheid. · Een VCA-basisveiligheid is een pluspunt, zoniet behaal je het attest binnen de zes maanden.
 • Organisatorisch sterk PC vaardigheden zijn een must
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier