werfcontroleur wegenbouw
Agentschap Wegen en Verkeer
1800 Vilvoorde
3 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) is één van de 9 beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. MOW staat op een duurzame manier in voor een veilige, vlotte en slimme mobiliteit en voor het geïntegreerd en efficiënt beheren en realiseren van infrastructuur ten dienste van maatschappij en economie in Vlaanderen.

Job description

Als werfcontroleur zal je instaan voor controle op werken uitgevoerd door externe opdrachtnemers. Je draagt via deze controles bij tot een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Zo waak je erover dat werkzaamheden vlot, tijdig, veilig, kwaliteitsvol en volgens de gemaakte afspraken en voorschriften verlopen.

Meer concreet controleer je de werken, leveringen, vergunningen en ben je het eerste contactpunt van AWV op de werf. Je brengt verslag uit over je controles, zorgt voor een up-to-date dagboek der werken en grijpt samen met de werfleider in wanneer de werken niet uitgevoerd worden zoals voorgeschreven of bij onverwachte problemen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen. Je werkt ook samen met andere werfcontroleurs bij aannemingen, de werfleider en projectingenieurs.

Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Er is momenteel een concrete vacature voor standplaats Vilvoorde. Afgezien van je standplaats en uitvalsbasis, kan je, naargelang de noden, ook worden ingezet voor projecten elders in de provincie Vlaams-Brabant.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Searched Profile

Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in de bouwkunde.

Aantoonbare ervaring bij de opvolging van bouwtechnische constructies is een pluspunt, maar pas afgestudeerden (schooljaar 2019-2020) komen ook in aanmerking.

Je hebt een rijbewijs B.

Je hebt kennis van meetmethodes, wettelijke meeteenheden, de verkeersreglementering. Je hebt materiaalkennis van o.a. grond, asfalt, beton, beplanting,

Je kan technische plannen lezen en voorstellen doen voor aanpassingen.

Verder heb je een basiskennis van topografie en de desbetreffende wet- en regelgeving (overheidsopdrachten, vergunningen, ) of bent bereid deze op korte termijn te verwerven.

Je maakt, samen met je collega’s, deel uit van de permanente wachtdienst (24 / 24) met het oog op dringende interventies en kan eventueel ingeschakeld worden in de winterdienst.

Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen.

We offer

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 2.419,99 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier