Expert Wonen & Verzekeren KBC Live
KBC
Brussel
3 dagen geleden

Wat houdt deze vacature in?

Als jonge starter volg je een traject in de wereld van particuliere kredieten en verzekeringen. We laten je natuurlijk niet zomaar los! In een versneld tempo doorloop je de eerste maanden het basistraject bankieren.

Aansluitend volg je een specifieke opleiding rond particuliere kredieten verzekeringen. Beide trajecten zorgen ervoor dat je jouw kennis vanop de schoolbanken in de praktijk leert om te zetten.

Er wordt gestreefd naar een ideale combinatie tussen opleiding en training on-the-job. Zo leer je meteen het reilen en zeilen binnen het kantoor van dichtbij kennen.

Eens je alle trajecten succesvol hebt doorlopen ga jij aan de slag als Expert Wonen en Verzekeren binnen een KBC Live kantoor.

Als expert ga je samen met de klant op zoek naar zijn of haar behoeften en bied je gepersonaliseerd advies aan op basis van de KBC wonen- en -verzekeringsproposities.

Je hebt in het bijzonder een sterke proactieve aandacht voor klanten en prospecten die momenteel nog geen woningkrediet en verzekeringsproducten afnemen bij KBC.

Daarnaast benader je ook klanten binnen de bestaande portefeuille woningkredieten en verzekeringen vanuit een proactieve leadwerking en slaag je erin om deze om te zetten naar effectieve business.

Op die manier bouw je waardevolle vertrouwensrelaties op waar klantentevredenheid centraal staat. Hierdoor draag je je steentje bij aan het behalen van onze resultaten.

Wat verwachten we van jou?

 • Tijdens je eerste maanden : Drive om je aangeleerde kennis rond particuliere woningkredieten en verzekeringen om te zetten in de praktijk en dit door het volgen van een intensief opleidingstraject
 • Na het succesvol beëindigen van je opleiding : Je begeleidt de klantbij diens woonprojectendoorheen het digitale aanvraagproces, zowel inzake kredieten als verzekeringen.
 • Je bent een ambassadeur, in alle klantencontacten, van de digitale oplossingen die KBC aan haar klanten aanbiedt cliënteel aanbiedt.

  Je helpt klanten op weg om onze oplossingen te gebruiken.In klantencontacten speel je in op mogelijke commerciële opportuniteiten op verzekeringsgebied.

  Je bent een digitale believer en optimaliseert de digitale mindset bij zowel je collega’s als je klanten. Je detecteert behoeften, buiten het domein wonen en verzekering, en je geeft deze door aan de andere domeinexperten in de cluster of binnen KBC Live.

  Je draagt jouw financiële expertise uit naar prospecten binnen je werkgebied samen met de collega’s van de andere kantoren uit je cluster en het KBC Live kantoor.

  Je werkt in flexibele en verruimde uren. Dit houdt in dat je in dag-, avond- en per 4 weken in zaterdagshifts werkt. Bij het opmaken van deze planning zoeken we een evenwicht tussen jouw wensen, die van de collega’s, en de continuïteit van de dienstverlening.

  In ruil voor avond- en weekendprestaties heb je vrije dagen in de week of ontvang je een gepaste vergoeding.

  Jouw troeven?

 • Een Master-diploma in een economische richting met een sterke interesse in de wereld van wonen en verzekeren of een Bachelor-diploma met gelijkwaardige ervaring in beide domeinen.
 • Communicatief, enthousiast, overtuigend en klantgericht met het oog op het uitbreiden van het handelsfonds en het aantrekken van prospecten.
 • Reeds commerciële ervaring is zeker een troef.
 • Gedreven om je kennis op peil te houden door het volgen van opleidingen en de actualiteit binnen het domein.Je onderhoudt zelf een goede digitale kennis (devices en tools).
 • Gericht acties kunnen opzetten om doelstellingen in het domein wonen enverzekeren te realiseren.
 • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands. Verder klanten ook vlot kunnen helpen in een tweede taal (Frans, Engels of Duits) is een dikke plus.
 • Wat hebben we je te bieden?

  Je kunt bij KBC rekenen op :

 • een uitzonderlijk aanbod opleidings- en ontwikkelingskansen;
 • diverse doorgroeimogelijkheden;
 • een contract van onbepaalde duur;
 • een competitief verloningspakket, aangevuld met een ruim pakket aanvullende voordelen en personeelsvoorwaarden op onze bank- en verzekeringsproducten;
 • mogelijkheden om je werk en je privéleven op elkaar af te stemmen;
 • een dynamische werkomgeving met een open cultuur en een aangename werksfeer
 • Wij bieden een boeiende en aangename werkomgeving binnen het grootste commerciële KBC team in Vlaanderen #KBClive.

  Je kiest in welke KBC HUB je wil werken : Roeselare, Antwerpen, Geel, Leuven, Gent, Hasselt of Brussel.Maar dit is overal hetzelfde : je werkt met state-of-the-art technologie en met fijne, commercieel gedreven collega’s die de knepen van het vak kennen.

  Smart #kate en #KBCmobile als beste banking app ter wereld zijn onze beste vrienden.

  Dankzij KBC Live kunnen klanten bij ons terecht voor een oplossing op het moment dat hen het beste uitkomt en via het digitale kanaal dat zij verkiezen.

  Werken bij KBC Live, hoe ervaren onze collega's het? vind je de getuigenis van enkel Livecollega's terug.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier