Java Developer
Centric Belgium
Brussel
2 dagen geleden

Java Developer Solliciteer direct

Brengen jouw Java skills het ontwikkelteam naar een hoger niveau?

Als Java Developer bij Centric krijg je te maken met verschillende opdrachten en technieken bij zowel corporate als kmo klanten en dit in de omgeving van je woonplaats (max 1 uur reistijd).

Zo ga je aan de slag met moderne frameworks als Spring, JPA / Hibernate, JSF en Wicket. Ook kom je in aanraking met Continuous Integration, waarbij tools als Maven, Jenkins, SonarQube, Bamboo en SVN / GIT en geautomatiseerd testen met onder andere JUnit, EasyMocke en Mockito een belangrijke rol spelen.

Met al deze tools, technieken en jouw Java-kennis en -ervaring maak jij hét verschil voor onze opdrachtgevers. En deze kunnen zéér uiteenlopend zijn! De ene maand werk je aan een state-of-the-art webapplicatie voor een telecom bedrijf, het jaar erop aan een portal voor een bank.

Dat maakt het werk leerzaam, maar vooral ook leuk en interessant. Werk jij graag aan complexe technische opdrachten binnen het brede spectrum van Java?

Dan zit je goed bij Centric.

IT-kennis is levende materie. Om je waarde op de arbeidsmarkt te bewaken is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Daarom bieden we een waaier aan kennisbijeenkomsten, seminars en congressen om actief aan deel te nemen.

Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en worklife balance

Fijne en professionele collega's met #CentricDNA

Afwisselend werk voor aantrekkelijke klanten

Jouw kwaliteiten

 • Bachelor / Master werk- en denkniveau
 • Meerdere jaren ervaring op het gebied van Java-development
 • Sterke OO-programmeer skills
 • Zowel autonoom als in teamverband kunnen werken
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Consultancy mindset
 • Je bent vlot Nederlandstalig en Engelstalig. Kennis Frans is een extra troef.
 • Waar jij op kunt rekenen

 • Uitdagende opdrachten bij verschillende mooie klanten, waarbij we rekening houden met je woonplaats (maximaal 1 uur reistijd)
 • Coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met je fieldmanager
 • Een bedrijfswagen met tankkaart
 • Netto onkostenvergoeding per maand
 • Smartphone met abonnement en laptop
 • Ecocheques
 • 20 + 12 ADV vakantiedagen
 • Hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Uitgebreide mogelijkheden voor technische en softskill trainingen en opleidingen
 • Gezellige teambuildings zoals barbecue, café, gamen, etc...
 • Fijne en professionele collega's met #CentricDNA!
 • Je gaat als consultant aan de slag bij onze klant

  We matchen jouw vaardigheden en persoonlijkheid met een opdrachtgever voor korte of middellange termijn. Je werkt in dienst bij Centric, maar je gaat als collega aan de slag op locatie bij de klant.

  Zo kun je op relatief korte tijd verschillende bedrijven leren kennen en verrijk je vloeiend je cv. Wanneer je opdracht afgerond is, zorgen we tijdig dat je een nieuwe uitdaging krijgt.

  Ontdek de 10 voordelen

  De unit waar jij komt te werken

  Hoewel je aan de slag bent bij onze klant, behoor je tot de afdeling Centric Professional Staffing. Bij deze hechte en informele businessunit zorgen we snel en zorgvuldig voor professionele assistentie rondom infrastructuren (hard- en software), cloud, consultancy, systeembeheer, connectivity, technisch applicatiebeheer, helpdeskservices én onsite support.

  Bovendien kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in je dagelijks werk, maar ook op het gebied van je loopbaan.

  Ontspannen bedrijfscultuur

  Centric investeert in haar medewerkers. We willen graag dat je tevreden bent. Dat je met plezier naar je werk gaat en doet waar jij goed in bent.

  Werken we hard? Zeker! Maar ook relaxen staat hoog op de agenda. Daarom organiseren we regelmatig een borrel, barbecue, game-avond of hackaton onder collega's.

  Java Developer

  Bekijk deze expertise

  Hallo, ik ben Sylvie, Java Developer bij Centric. Word jij mijn nieuwe collega?

  Waarom werk jij in de detachering?

  Ik heb voor detachering gekozen, omdat ik op een dood spoor zat bij mijn werkgever waar ik in vaste dienst was. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van die beslissing, vooral omdat het zo ontzettend leerzaam is.

  Je komt met allerlei verschillende specialisten in aanraking, waardoor je je kennis snel kunt verdiepen.

  Waar werk je nu?

  Ik werk nu bij de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding). Dit is een overheidsdienst die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samenbrengt en vooral als taak heeft werkzoekenden te bemiddelen en te begeleiden naar werk.

  Wat doe je daar precies?

  Ik werk als lead developer in een team aan het ontwikkelen van zowel front-end- als back-endapplicaties. Bijvoorbeeld webapplicaties voor het aanvragen van vrijstellingen bij uitkeringsaanvragen.

  Mooie opdracht?

  Zeker, vooral omdat ze openstaan voor nieuwe technologieën en ideeën. Zo werken we de laatste tijd veel met Axon, een framework om Java-applicaties mee te implementeren.

  Dit is een techniek die door ons als ontwikkelaars is binnengebracht. Verder is het erg leuk om op basis van Scrum te werken, al vindt de daily standup nu vooral achter de computer plaats, vanwege COVID-19.

  Heb je tips voor mensen die ook in de detachering willen werken?

  Je werkt vaak in teamverband. Het is daarom belangrijk dat je openstaat voor de ideeën van jouw teamleden. En andersom moet je natuurlijk jouw ideeën durven aan te dragen.

  Zo kom je samen tot de beste oplossingen. In het begin had ik daar best moeite mee. Ik ben van nature wat introvert en kan onzeker overkomen.

  Nu ik wat langer in de detachering werkzaam ben en vaak in teamverband werk, merk ik dat ik steeds opener word.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier