Dienst endocrino, diabeto en metabole ziekten: één voltijdse betrekking van staflid
Universitair Ziekenhuis Antwerpen
Amberes, Belgium
3 dagen geleden

Eén voltijdse betrekking van medisch staflid (8 of 10 / 10), waarvoor in aanmerking komt, een dokter in de genees,- heel-

en verloskunde of arts, erkend specialist in de endocrinologie / diabetologie. Hij / zij dient, buiten de algemene kennis van de algemene diabetologie en endocrinologie een bijzondere belangstelling en / of ervaring en / of expertise te vertonen in hypofyse-

en bijnierpathologie. De kandida(a)t(e) heeft bij voorkeur een PhD thesis of uit de intentie dit te willen opstarten. Kandida(a)t(e) dient bereid te zijn deel te nemen aan een georganiseerd wachtsysteem, mee te werken aan research en teaching van stagiairs en assistenten in opleiding.

Kandida(a)t(e) dient mee te helpen in de profilering van onze universitaire dienst (d.m.v. (intern)nationale studies en voordrachten) als referentiecentrum voor hypofyse- en bijnierpathologie.

De kandidaten dienen :

 • in het bezit te zijn van het diploma van doctor in de genees-, heel- en verloskunde of arts;
 • het recht te genieten om in België de geneeskunde uit te oefenen;
 • de vereiste lichamelijke geschiktheid te bezitten;
 • deelname aan een georganiseerd wachtsysteem is essentieel.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier