JUNIOR INVESTMENT ANALYST
Hays Response Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als junior investment analyst vorm je de rechterhand van de CFO en de analytische draaischijf op kantoor. Jouw job bestaat uit een aantal kerntaken waardoor je bijdraagt aan de financiële stabiliteit en groei van de onderneming.

Zo sta je in voor controlling- en reportingtaken : het beheren van de budgetten, het opstellen van het jaarplan, analyseren van KPI's, en ben je het aanspreekpunt voor interne & externe partijen (banken, auditors, aandeelhouders) Daarnaast assisteer je bij fusies en overnames in commercieel vastgoed waarbij je het due diligence onderzoek voor jouw rekening neemt.

Je presenteert hierbij ook jouw bevindingen in een transparant rapport naar de banken. Tot slot sta je ook in voor het corporate finance gedeelte : beheer van de vastgoedportefeuille, aandelenwaardering, presentaties naar de aandeelhouders,

Voor deze functie kijkt onze klant uit naar een analytisch medewerker die ervan houdt om cijfers te verwerken en te analyseren.

Je beschikt bij voorkeur over een masterdiploma toegepaste economische wetenschappen of handelsingenieur. Interesse in of kennis van de vastgoedwereld is een pluspunt.

Idealiter heb je ook een basisbegrip van boekhouden. Je bent een mastermind in Excel. Je beheerst het Nederlands op een professioneel niveau, bent vlot in de omgang en houdt ervan om contact te hebben met verschillende partijen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier