cnc plaatbewerker
Randstad
Brugge, West-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Als CNC-machinebediener ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van één of meerdere CNC-plaatmachines (LVD plooibank, Trumph lasersnijmachine).

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen.

Atelier Dumon biedt je een gevarieerde job binnen een aangename en familiale sfeer. Je krijgt een contract van onbepaalde duur met aangepaste verloning. Je werkt in dagdienst

qualification

Technisch secundair onderwijs Mechanica - Elektriciteit7e jaar beroeps secundair onderwijs Mechanica-elektriciteitTechnisch secundair onderwijs We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die zelfstandig kan werken.

Je bent technisch onderlegd, communicatief vaardig en je houdt van uitdagingen. Je hebt zin voor afwerking en detail en je kan planlezen.

Je bent in het bezit van een A2 diploma in een technische richting. Ervaring met CNC gestuurde machines is een pluspunt.

De firma biedt je een gevarieerde job binnen een aangename en familiale sfeer. Je krijgt een contract van onbepaalde duur na interimperiode met aangepaste verloning. Je werkt in dagdienst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier