Leervacature montagetechnieker
TEO-Teaching Each Other
Regio Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Leer een technisch knelpuntberoep!

Met steun van het Europees Sociaal Fonds, willen TEO, TOFAM en ACV Innovatief jou de kans geven om je op korte tijd om te scholen naar een technisch knelpuntberoep.

Leer op enkele weken meer over mechanica en montagetechnieken. Volledig gratis, waar en wanneer je wil. Nadien brengen we jou in contact met werkgevers die op zoek zijn naar montagetechniekers of mechaniekers.

Met je nieuwe (of opgefriste kennis), kan je aan de slag in techniek, ook zonder diploma.

Voor wie?

Heb je al langer interesse in techniek, maar mis je een formele opleiding of ervaring? Ben je gemotiveerd om je op enkele weken van thuis uit om te scholen?

En wil je op korte termijn aan de slag te gaan in een technisch knelpuntberoep? Grijp dan nu je kans en start de leervacature op.

Wil je deze leervacature vlot doorlopen, dan verwachten we wel de nodige zelfstandigheid, dat je vlot met ons communiceert, en dat je je aan gemaakte afspraken en deadlines houdt.

Benieuwd? Ga alvast eens kijken op https : / / teo.training / nl / cursus / 1226

Verloop van het traject

In een eerste fase leer je alle technische basiskennis via tutorials op het online leerplatform. Op enkele uren tijd heb je alvast kunnen proeven van het technisch vak.

 • Haal je een score van min. 80%, kan je aan de slag met de TEO leerkoffer Mechanica. Zo kan je thuis op eigen tempo technische vaardigheden leren. ;
 • Als je de opdrachten in de koffer vlot doorloopt, brengen we jou in contact met werkgevers. En kan je, dankzij je nieuwe skills, solliciteren als montagetechnieker;
 • Het volledige traject is gratis, duurt enkele weken, en kan je van thuis uit doorlopen. Je hebt bovendien niets van voorkennis nodig.

  Wil je nog meer lezen : https : / / www.iedereenteo.be /

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier