Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Houthalen-Helchteren, BE
16 uur geleden

Profiel

Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant.

Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider?

Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via houthalen.construct konvert.be.

Aanbod

Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, .

 • Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...). Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, .
 • Vloerelementen gieten en voegen met mortel. Voegen met kunststof. Voegen met mortel. Voegen uitvoeren en vlakmaken - Vast contract na geslaagde interimperiode - Opvolging door een Konvert consulent - verloning volgens de bouwbarema's
 • Vereiste kwalificaties

 • Ervaring - Leiderschap - Motivatie - Rijbewijs B
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier