Talent-IT - Architect Solution Senior
Talent-IT
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Omschrijving zal het ICT landschap in de komende jaren sterk evolueren, en dit zowel in onze legacy systemen (o.a. SAP PM) als in de IoT vertikale kettingen.

Ter ondersteuning van de projecten zijn we op zoek naar een ICT solution architect. Deze architect zal oplossingen uitwerken en voorstellen naar de project stakeholders.

In de oplossingsvoorstellen zal hij / zij rekening houden met Business behoeften Total cost of ownership Onderhoudbaarheid (operations) Security Beperking complexiteit in de ICT architectuur Onze ERP context (asset management, workflow management.

 • is op SAP gebaseerd. Kennis van de SAP oplossingen (PM / MM / IM / FI) is een must. Onder andere volgende processen worden ondersteund.
 • Investeringswerken Onderhoudswerken Exploitatie De innovatie in de OV wereld zit o.a. in interactieve verlichting. Deze IoT verticals moeten gekoppeld worden met elkaar en met het ICT landschap (legacy en IoT business applications).

  Ervaring in IoT implementaties is een pluspunt maar geen must. Dit is een aanvraag voor een full-time opdracht maar kan ook part-time ingvuld worden.

  Technische context Aantoonbare ervaring als Solution Architect - senior 5 jaar Aantoonbare kennis en ervaring van Modelleertechnieken (ArchiMate, TOGAF, UML, SparX EA) Aantoonbare ervaring als Solution Architect in een gelijkaardige omgeving Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare bedrijfscontext (aantal gebruikers >

  5000) Aantoonbare ervaring van de verschillende applicatie communicatie layers Taalvereiste : Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2.

  Business context De wereld verandert steeds sneller en sneller. Ook in het openbareverlichtingslandschap ( openbare-, terrein-, architecturale-, monument-,.

 • verlichting) is dit het geval. Smart lighting, verledding, CO2-besparingen, digitalisering, verduurzaming, smart cities, ketensamenwerking,.
 • zijn maar enkele voorbeelden van evoluties die moeten vertaald worden in nieuwe en / of gewijzigde producten voor onze klanten.
 • p Daarnaast brengt de fusie grote uitdagingen met zich mee op vlak van uniformisatie en vereenvoudiging van organisatie, processen, systemen, informatie,.

 • Innovatie en een fusie combineren in snelle en effectieve vernieuwingen en verbeteringen op vlak van openbare verlichting is dé uitdaging in dit domein.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier