Tuinaanlegger
Accent
Zwijnaarde, BE
3 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

 • onderhoudenvan bestaande (particuliere) tuinen (snoeien scheren maaien wieden...)
 • plaatsen van opritten en terrassen
 • kleine grondwerken
 • aanleggen van gazons
 • plaatsen van verschillende types afsluitingen
 • aanplantingen
 • Functie-eisen

  Jebent in het bezit van een rijbewijs B of BE ( pluspunt!) Je hebtgemotiveerde groene vingers en interesse in natuur en plantenErvaring of opleiding in tuinonderhoud is wenselijk Je bentverantwoordelijk en kan zowel alleen als in team werken Je bentcommunicatief en vlot in de omgang Je bent nauwkeurig stipt en fierover je geleverde werk Je beheerst de Nederlandsetaal

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier