Front-End Developer
EyeTech Solutions
Hasselt, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Bedrijf Dit Bedrijf werd 12 jaar geleden opgericht en is ondertussen lid van een Europse IT gigant. Het softwarebedrijf richt zich voornamelijk op de markt van procesindustrie.

Een absolute innovator binnen de sector van de dataverwerking! Door hun constante groei zijn ze nu op zoek naar een ervaren Front-

end developer. Word jij de nieuwe schakel in deze ijzersterke ketting? Jobomschrijving Je werkt aan een innovatieve Big Data analytische producten.

Je staat in voor het Design, implementatie en testing. Dit op een Agile en DevOps manier van werken. Je komt terecht is een jong, internationaal en heel ambitieus team! Profiel Bewezen ervaring met front-

end technologieën : HTML5, SASS, JavaScript, TypeScript. Goede kennis van Angular of React, kennis van TDD,DDD,SOLID is een plus.

Heel veel zin om nieuwe technologieën te leren, en je kennis te delen met collega's. Je bent een echte teamplayer. De quote : "Team work, makes the dream work" is hier zeker op zijn plaats.

Aanbod Een zeer mooi en volledig loonpakket. Hard werken en kennis wordt steeds beloond. Je komt terecht in een internationaal team, waar de nieuwe technologieën nooit ver weg zijn.

Je krijgt hier de kans om een verschil te maken binnen het bedrijf. Voorstellen om onze werking te verbeteren of te optimaliseren worden hier zeker geapprecieerd en serieus genomen.

En op vrijdag : Belgian Beer!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier