werkvoorbereider
Baas BV
Industrieweg 134, NL
4 uur geleden

Welkom in het team

Ik ben Bart Sonder (Teamleider Werkvoorbereiding), ter versterking van ons team zoek ik een Werkvoorbereider. Ben je enthousiast, een doorpakker en houdt ervan om in een team te werken.

Wil jij jezelf verder door ontwikkelen en wil je werken aan mooie uitdagende projecten in de infra. Dan ben jij dé collega die wij zoeken!

Dit ga je doen!

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begroten en ondersteunen van de projectuitvoering binnen de gestelde planning.

Je coördineert, plant en organiseert projecten in de elektra / gas / water; met name aan de voorkant en in de nazorg. Je zorgt voor financiële voortgangsrapportages en overdracht naar de uitvoering.

Jij bent verantwoordelijk voor de invoer van productie, aanvragen van vergunningen, bestellen van materiaal / materieel, de schouw van projecten, verkeersplannen en het verwerken van het meer / minder werk.

Daarnaast onderhoud je warme contacten met onze opdrachtgevers. Als Werkvoorbereider weet je precies wat er buiten en binnen’ speelt en ben je het centrale aanspreekpunt voor de gehele planning van het project.

Dit maakt het leuk!

Als Werkvoorbereider heb je een heel veelzijdige en afwisselende functie. Het tempo ligt hoog, je hebt veel contact met (heel uiteenlopende) klanten.

Snel schakelen, veel regelen en organiseren dus. Heb je ambitie? De rol van Werkvoorbereider is bij uitstek de baan om onze projecten en ons werk goed te leren kennen en is eigenlijk de basis van iedere vervolgstap binnen Baas! Je collega's bestaan uit een Projectleider en diverse uitvoeringsteams.

Het uitvoeringsteam bestaat uit een Uitvoerder / Werkvoorbereider en Administratief Medewerkers. Uiteraard krijg je ondersteuning van diverse stafafdelingen.

Dit breng je mee!

Het belangrijkste ben jij als persoon. Je bent een iemand die veel werk kan afhandelen zonder dingen te vergeten. Je kunt meerdere ballen in de lucht houden, overzicht bewaken en bent servicegericht.

Je weet de balans te vinden tussen commercieel denken en de strategische klantrelatie. Belangrijk is dat je het overzicht kunt bewaken in een hectische omgeving.

Verder leer je snel, zodat je snel zelfstandig kunt werken. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met de ondergrondse infra door werkervaring in de aannemerij of bij netwerkbeheerders.

Dit bieden we jou!

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten.
 • Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.

 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!
 • Dit zijn wij!

  Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties.

  Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet haar medewerkers als haar belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

  Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor :

  Lef +

  Vanzelfsprekend Baas!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier