Design & Test Engineer
AKKA Technologies
Evere, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job description AKKA Belgium, het Belgisch filiaal van de AKKA Technologies Group, is momenteel de nummer 1 in België in Industrial engineering consultancy en heeft bijna 1000 experts in dienst.

Meer dan 30 jaar staat het bedrijf de grootste industriële spelers bij in alle stadia van hun projecten. Hierbij bieden wij een grote meerwaarde in snel evoluerende sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, spoorwegen, automobielsector, life sciences, energie en hightech.

Door onze expertise in deze sectoren bouwt AKKA Belgium mee aan de wereld van morgen. Jouw Takenpakket Als Design & Test Engineer ben je de single point of contact voor technische zaken voor de uitvoering van een seininrichtingsproject.

Je doorloopt de diverse fasen van het project waardoor je een heel gevarieerd takenpakket hebt. Tijdens de designfase verzamel en analyseer je de vereiste data (snelheid, topografie, enz.

Je stelt een meetplan op om dit in goede banen te leiden. Je gaat eme met de meettrein tijdens de meetritten. Je behandelt de dataontvangst en verificatie.

Je (her)ontwerpt concreet mee de seininrichtingsinstallatie. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de verscheidene testfasen : Je test de connectie tussen sein en baken.

Je voert detailtesten ter verificatie van de data. Nacht en / of weekendprestaties mogelijk (sporadisch). Profile Jouw Profiel Je beschikt over een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur (optie Electromechanica, Elektriciteit, Elektronica of Automatisering).

Een eerste werkervaring is niet vereist. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een operationele kennis van het Frans en het Engels.

Je bent leergierig en pro-actief. Je kan prioriteiten stellen en veiligheid is een hot topic voor jou. Als AKKA consultant, Zal u : Verantwoordelijk zijn voor diverse transversale projecten Ondersteund worden in uw carrière door uw AKKA Manager Controle hebben over uw trainingsplan en persoonlijke en professionele ontwikkeling Lid zijn van een dynamische en samenwerkende gemeenschap van ingenieurs Genieten van een permanent contract Genieten van een competitief salaris pakket met verschillende extralegale voordelen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier