Operator Digital Finishing
Colruyt Group
BE
16 dagen geleden

Als operator digital finishing zorg je voor de kwalitatieve afwerking van de offline communicatiedragers bij Symeta, de eigen print-

en documentmanager van Colruyt Group. Je werkt met onze snij-, vouw- en lijmmachines en je zorgt voor de manuele afwerking van brochures, flyers en affiches.

Als operator digital finishing binnen de productie-afdeling van Symeta ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief afwerken van onze brede waaier aan producten.

Dit gaat van het versnijden van papier tot het maken van brochures of varianten. Je werkt onder andere met snijmachines, vouwmachines, en lijmmachines (kap-

en rilmachine). Ten slotte zorg je ook voor de manuele verwerking van onze producten zoals het maken van sets van verschillende onderdelen en deze verzamelen in één verpakking.

Kortom, jij hebt de verantwoordelijkheid om de digitaal geprinte producten van onze klanten op een kwalitatieve manier af te werken.

Je werkt in Sint-Pieters-Leeuw.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier