Transportation Officer
Anoniem
Machelen (Vl.Br.), Vlaams-Brabant, BE
7 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, één van de leiders op de internationale logistieke markt, zijn wij op zoek naar een ervaren Transportation Officer die zal fungeren als de contactpersoon voor zowel de chauffeurs als voor de klanten.

In deze functie sta je in voor de gehele transportplanning en het fleetbeheer. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de dagelijkse planning, de voorbereiding van alle shippingdocumenten en de KPI-

rapportering. Bovendien krijg je de kans om het team van chauffeurs aan te sturen en in te plannen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het updaten van data en het creëren van rapporten in de planningstool.

Naast jouw taken als Transportation Officer sta je tevens mee in voor de optimalisering van de bestaande processen en van de route-planning tool.

Voor deze functie ben je in het bezit van een Bachelor transport en logistiek en heb je al een eerste ervaring binnen een planningsafdeling of logistieke organisatie.

Als Transportation Officer beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans en heb je ervaring met routeplanningsytemen.

Bovendien draag je waarden zoals flexibiliteit, communicatie, stressbestendigheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier