Magazijncoördinator Winkels
Coolblue
Antwerpen, Antwerp, BE
10 uur geleden
source : Monster

Je bent hét aanspreekpunt op het gebied van magazijnprocessen in de winkels. Je coacht magazijnmedewerkers en voorziet het management van relevante inzichten.

Hoe word ik Magazijncoördinator Winkels bij Coolblue? Coachen van collega’s, kennis overdragen en processen verbeteren is waar jij een glimlach van krijgt.

Ook Magazijncoördinator Winkels worden bij Coolblue? Indra legt je uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doen Anderen helpen goed te presteren door coaching op de werkvloer.

Veel vrienden maken : nauw samenwerken met collega’s op kantoor én in de winkels. Verbeteren van magazijnprocessen. Signaleren en inventariseren van knelpunten en behoeftes in de winkels.

Aanspreekpunt zijn voor alles wat te maken heeft met magazijnprocessen. Hier herken jij jezelf in Bachelor werk- en denkniveau.

Jij weet precies waar de E19, E40 en de E314 liggen en komt daar graag. Je werkt namelijk 4 dagen vanuit diverse winkels en 1 dag op kantoor in Tilburg of Rotterdam.

Je woont centraal in België. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Frans. Ervaring in het opleiden en coachen van teams en vind het ook leuk om dit op verschillende locaties te doen.

Innovatief en analytisch en dus in staat om informatie te vertalen naar concrete en vernieuwende adviezen en oplossingen.

Ervaring in een logistieke omgeving en vindt het leuk onze interne systemen te leren kennen. Dit zoek jij verder in een baan Geld.

Nog meer geld : maaltijdcheques van 6 euro, ecocheques, eindejaarspremie en dubbel vakantiegeld. Extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, telefoonvergoeding met abonnement en een laptop.

20 vakantiedagen, en 12 ADV dagen. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier