Bachelier, Sint-gillis
Smals
Sint-gillis, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Network Engineer sta je in voor de analyse, het design en de implementatie voor het realiseren van een technisch netwerk.

Op basis van de analyses zet je netwerkoplossingen van het type LAN (datacenter, campus) en WAN op en configureer je de switches, routers en load balancers.

Je volgt de operationele oplossing op en stelt documentatie en procedures op om zo de informatie beschikbaar te stellen voor de betrokken actoren.

Je coördineert en beheert de taken in het kader van het IT Service Management. Indien nodig voer je concrete consultancy-opdrachten uit binnen heterogene technische omgevingen.

Je volgt de technische evolutie van de netwerken en de invoering van nieuwe technieken nauwgezet op en besteedt hierbij in het bijzonder aandacht aan security.

Als derdelijnssupport sta je in voor het analyseren en oplossen van complexe technische problemen. Je bent in het bezit van een Master- of Bachelordiploma binnen ICT en beschikt over een eerste ervaring in een gelijkaardige functi... ref : ad47781ideq32

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier