Technoloog medische beeldvorming / verpleegkundige radiologie – mammografie
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
3 dagen geleden

De functie

U werkt mee aan een kwaliteitsvolle dienstverlenging binnen de dienst medische beeldvorming. U staat in voor de goede organisatie van het onthaal en de opvang van zowel ambulante als gehospitaliseerde patiënten.

U zorgt voor de adequate voorbereiding van de patiënt voor het onderzoek en informeert en begeleidt de patiënt gedurende het hele proces.

U stelt de kwaliteit van de zorgverlenging centraal en overlegt met collega s. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en technologen.

U wordt deeltijds (40%) ingezet op de mammografische eenheid van de dienst, waar u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van diagnostische- en screeningsmammografie.

Daarnaast zal u de radioloog ondersteunen bij echo onderzoeken, puncties, stereotactische onderzoeken, CESM, ed. In het kader van deze taakomschrijving bent u bereid de nodige bijscholing te volgen.

Daarnaast wordt u ook ingezet op de andere modaliteiten.

Uw profiel

 • U bent in het bezit van het diploma van bachelor technoloog medische beeldvorming of bent verpleegkunde (A1 of A2).
 • Relevante ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt.
 • U kan goed omgaan met hoogtechnologisch apparatuur en volgt voortdurend de nieuwste ontwikkelingen op binnen het vakgebied.
 • U bent stressbestendig en speelt adequaat in op een wisselende werkdruk.
 • U gedraagt zich steeds collegiaal, dienstverlenend en patiëntvriendelijk, ook in stressvolle omstandigheden.
 • U werkt zeer punctueel en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • U bent bereid om intercampus te werken.
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende voltijdse of deeltijdse (80%) functie voor onbepaalde duur . U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

  We bieden u een marktconforme salaris (IFIC), afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties.

  Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

  Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier