Field Service Engineer - Drives
ABB
Zaventem, Belgium
3 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Kom bij ABB in een team werken dat zich inzet voor een toekomst waarin innovatieve digitale technologieën een betere toegang tot schonere energie mogelijk maken.

De ABB Motion business is de globale marktleider op vlak van motoren en drives. Onze producten, oplossingen en service worden breed ingezet om de wereld draaiende te houden en dagdagelijks energie te besparen.

Klanten staan centraal in onze dienstverlening; ons onderscheidend vermogen op vlak van innovatie, efficiëntie en digitalisering is gericht op het genereren van meerwaarde voor klanten en partners.

In de Benelux werken er binnen Motion 125 medewerkers. Binnen deze lokale business unit Motion is de afdeling Service Drives verantwoordelijk voor de verkoop en uitvoering van service activiteiten ten behoeve van de door ABB geleverde frequentieomvormers.

Om onze groei te ondersteunen en onze service team te versterken zijn wij op zoek naar een : In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse service activiteiten bij onze industriële klanten.

Na een opleidingsperiode waarin je vertrouwd wordt gemaakt met onze elektrische frequentieomvormers en hun toepassingen, verzorg je volledig zelfstandig de service van onze installaties bij onze klanten.

Jouw verantwoordelijkheid De inbedrijfstelling van frequentieomvormers. Het implementeren van digitale services (remote connectie, conditie monitoring, etc.

Het uitvoeren van gepland, preventief onderhoud bij onze klanten. Het correctief onderhoud bestaande uit het oplossen en verhelpen van storingen aan de frequentieomvormers en / of eventuele randapparatuur.

Het verlenen van technische support aan de klanten. Het aangrijpen van commerciële kansen om contracten uit te breiden, en het technisch ondersteunen van je inside sales collega’s bij de uitwerking en vernieuwing van offertes.

Jouw achtergrond Je hebt een technische opleiding genoten op minimaal Bachelor niveau, bij voorkeur in de richting elektromechanica- / energietechniek.

Enkele jaren relevante industriële ervaring is een troef. Een klant- en servicegerichte instelling gecombineerd met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Je kan zonder problemen zelfstandig werken, en houdt ervan om servicegericht aan de slag te gaan. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede analytische capaciteiten.

Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift. Omdat de werkzaamheden zich voornamelijk bij de klanten afspelen, zal je een bedrijfsauto worden aangeboden.

Rijbewijs B is dus vereist. Gezien de aard van de functie, is flexibiliteit ten aanzien van werktijden een vereiste. Dit betekent o.

a. het draaien van 24 / 7 stand-by diensten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier