Commercieel Adviseur
Ausy
Oost-Vlaanderen, E Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Heb je een grote affiniteit voor de financiële wereld en ben je sales minded? Dan hebben we een eerste match! Wens je meer of heb je een vraag?

Contacteer me op : Maud Stefens 02 - 669 17 03 of maud.stefens cx.ausy.be Momenteel is onze klant, een grootbank, op zoek naar een commercieel adviseur die instaat voor de verkoop van bank en verzekeringsproducten voor verschillende kantoren in Oost-Vlaanderen.

Je staat in nauw contact met klanten en staat je collega's bij om zo de doelstellingen te bereiken. Functiebeschrijving Als bankadviseur heb je een enorm afwisselende job.

Je dag bestaat vooral uit afspraken met klanten en het meedenken aan oplossingen. Dit binnen een bedrijf die inzet op een goede teamspirit en work-life balans.

Waaruit bestaat jouw takenpakket?

 • Je begeleidt jouw bestaand klantenbestand op vlak van bank en verzekeringen. Je hebt pro-actief klantencontact, zowel van op afstand als face to face, en bouwt je portefeuille verder uit.
 • Je gaat een partnership aan en functioneert als financieel ambassadeur. Je zorgt voor een optimale klanttevredenheid. Functie-eisen Profiel : We zijn op zoek naar de geschikte kandidaat die de volgende zaken kan afvinken :

 • Je hebt een bachelor of masterdiploma Je hebt interesse voor de economie Je bent gedreven om steeds bij te leren en weet zaken snel te interpreteren Je bent vlot in communicatie en hebt een goede kennis van het Frans Je bent klantgericht en werkt op een empathische wijze Je haalt voldoening uit het halen van resultaten Je bent digitaal ingesteld Je bouwt een lange termijn relatie op met je collega's en klanten Je bent proactief, neemt initiatief en bent oplossingsgericht Arbeidsvoorwaarden
 • Contract van onbepaalde duur Aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen (variabele vergoeding, internet home, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ).
 • Een waaier aan opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een omgeving die kansen geeft en inzet op een goede teamspirit en work-life balans.

  Aarzel niet en grijp je kans via AUSY! We begeleiden je graag verder in het proces om zo het beste uit jezelf te halen. Wens je meer info?

  Contacteer me via telefoon op 02 - 669 17 03 of via mail maud.stefens cx.ausy.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier