Projectbeheerder vloeren
Infinity Jobs
Oostende, Belgium
16 dagen geleden

Functieomschrijving

Bouwbedrijf zoekt dossierbeheerder. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent de persoon die de volledige dossiers gaat opvolgen inzake het plaatsen van vloeren.

Dwz offertes, werkfiches, leverbonnen opmaken.Ter plaatse metingen gaan doen, opmaken van de facturen, opvolgen van de te leveren vloeren.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers en dit volgens bepaalde regio of klantenbestand. Samen met de werfleiders maak je planning van de werven op.

Taken en profiel

Wij zoeken een industrieel ingenieur, assistent architect of iemand gelijkwaardig door ervaring. Enkele jaren ervaring in de bouwsector en meerbepaald in vloeren en tegels is een sterk pluspunt.

Planlezen is voor jou geen probleem, daarnaast kun je ook vlot overweg met excel, word en outlook. Ervaring met kostprijsberekening is vereist.

Aanbod

Wij bieden je een vaste job waar je de nodige ondersteuning en opleiding krijgt. Eigen inbreng en zelfstandig werken wordt gestimuleerd.

Je krijgt een boeiende job aangeboden en dit met een aangepast aantrekkelijk loon.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier