HEFTRUCKCHAUFFEUR (M/V)
Over Ago
Burcht
12 dagen geleden

Functieomschrijving

Als heftruckchauffeur leef je de veiligheids- en kwaliteitsinstructies WGN en NSE na. Je kan werken met een scanningssysteem.

Verder kan je Big Bags van een transportband in een pick & drop zone plaatsen, alsook Big Bags klaarzetten in de staging area.

Je doet visuele controle van big bas (proper, onbeschadigd,...) en je controleert partijen op de juistheid van het product, het lot, aantal.

 • Je kan vrachtwagens en containers laden en lossen. Verder staat de labeling van big bags ook onder jouw verantwoordelijkheid.
 • Je doet aan algemene housekeeping waarbij je voor het reinigen van de heftruck en de werkvloer zorgt.

  Vereisten

  Je beschikt over een heftruck attest en de juiste vaardigheden. Je bent plichtbewust, stressbestendig en technisch onderlegd.

  Je werkt proactief en hebt enkele administratieve vaardigheden. Je bent punctueel en kan ordelijk te werk gaan.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt in een goed en dynamisch team terecht. Er wordt in twee ploegen gewerkt met ook weekendwerk. Je krijgt een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Beveren

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier