Allround Winkelmedewerker (m/v)
Konvert Interim Sint-Truiden
Sint-Truiden, BE
1 dag geleden

Profiel

Als allround winkelmedewerker kan je overal inspringen in de winkel. Je werkt +- 30 uur / week. Twee dagen per week werk je in de afdeling bakkerij, de andere dagen kan je overal ingezet worden.

Aanbod

De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

Producten inventariseren. Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen Job met afwisseling.

Vereiste kwalificaties

Je bent bereid om soms meer dan 30 uur per week te werken. Je bent bereid om zaterdag- en / of zondagwerk te verrichten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier