Assistent Ploegbaas (m/v)
Konvert Interim Tessenderlo
Beringen, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Beringen gespecialiseerd in het maken van desserts, zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas. Als meewerkend assistent ploegbaas zorg je voor ondersteuning van één van de ploegbazen in de morgen- en middagpost.

Samen met de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgewerkte product. Dit omhelst de coördinatie van verschillende machines en medewerkers die ingezet worden aan de verschillende UHT- en productielijnen.

Voel je u geroepen voor deze functie? Laat het ons weten op 013 66 77 55 of tessenderlo.interim konvert.be

Aanbod

De activiteiten en het administratieve beheer van het personeel opvolgen en controleren. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren.

Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controlerenDe parameters controleren (debiet, druk, tijd, .

 • Personeel opleiden in procedures, technieken, werkmethodes, gebruik van materieel en toepassing van de voorschriften.
 • Superviseren van een team of een productieatelier dat zich bezighoudt met : Assembleren, afwerken, nabewerken (snijden, .

 • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... Je werkt in een stabiele werkomgeving.
 • Je hebt mogelijkheid om door te groeien tot ploegbaas Na positieve interimperiode vast contract

  Vereiste kwalificaties

  Goede communicatie en organisatorische eigenschappen. Ervaring met leidinggeven aan een team van minimaal 10 mensen. Goede technische vorming of scholing of ervaring.

  Kennis van HACCP en GMP. Kennis van het volledige productieproces door relevante ervaring of interne opleiding. Nauwkeurig kunnen werken volgens de voorgeschreven richtlijnen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier