Elektromechanieker regio Heusden-Zolder (m/v)
Konvert Interim Houthalen
Heusden-Zolder, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een firma in de regio van Heusden-Zolder zijn we dringend op zoek naar een elektromechanieker (M / V).- Als elektromechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten in de regio.

Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen.- Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief & curatief onderhoud uit.

 • Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, ).
 • Aanbod

  Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en goederen aanleggen.

  Een elektrisch verdeelbord in residentiële of tertiaire gebouwen plaatsen en bedradenHet verdeelbord aansluiten op de uitrustingen.

  De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. Installaties op zeer lage spanning installeren en aansluiten (telefonie, informatica, brandalarmen, ).

  Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

  Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ). Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten - Uitdagende en gevarieerde job- Aantrekkelijk loonpakket- Doorgroeimogelijkheden na goeie proefperiode en evaluatie- Optie vast na interimperiode

  Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een technisch A2-diploma of gelijkgestelde ervaring.- Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in de elektromechanica.
 • Je hebt een uitstekende kennis algemene mechanica + pneumatica / hydraulica.- Kennis van elektrische schema's : lezen van technische plannen en schema's is voor jou geen probleem.
 • Je kunt probleemloos sensoren en frequentiestoringen vervangen, monteren en regelen.- Rijbewijs B is noodzakelijk. - Flexibel naar werkuren toe!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier