Inbound service agent (m/v)
Konvert Office Hasselt
Hasselt, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiast talenten om via inboundcommunicatie de klanten verder te helpen.

Ben jij positief en flexibel ingesteld en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels? Beheers je PC-skills als de beste en kan je als geen ander met de glimlach een gesprek leiden?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons, 011 / 32.58.29.

Aanbod

Contact opnemen met klanten en potentiële klantenDe producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, .

 • De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren.
 • De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze. De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, .

 • Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen. Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, .
 • Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...)
 • Er wordt je een vast contract aangeboden met een aantrekkelijk loon, in een functie waarbij jezelf inspraak hebt in welke shift je doet, in weekends en weekdagen tijdens kantooruren.

  Er worden je tal van opleidingen aangeboden via wekelijkse trainingen, coachingsen online leermodules.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent positief ingesteld en hebt zin voor initiatief en flexibiliteit.

  Je beheerst een sterke kennis van het Frans, Nederlands en Engels.

  Goede pc-kennis (word, excel, outlook) is een must.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier