Maintenance Engineer / Ingenieur Elektromechanica
vind!
Evergem, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je start in het technisch team waar je via dagdagelijks elektrisch en mechanisch onderhoud op de vloer de installaties gaandeweg leert kennen.

Na verloop van tijd krijg je de mogelijkheid door te groeien in het onderhoudsteam (wisselstukkenbeheer, preventief en curatief onderhoud) en kan je bij verbeteringsprojecten ingeschakeld worden.

Je streeft naar een productie die permanent optimaal verloopt. Naast het curatief en preventief onderhoud, werk je eveneens verbeteringsprojecten uit.

Je bent bereid om in een beurtrol (circa om de 6 weken) het zaterdagonderhoud te coördineren en superviseren. Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde competenties, laat dit je dan niet meteen afschrikken.

Bel of mail ons om gerichter af te stemmen, zo kunnen wij je kandidatuur persoonlijk verder inschatten. Je bezit een bachelordiploma Elektromechanica of masterdiploma Industrieel Ingenieur afstudeerrichting Elektromechanica.

Je hebt bij voorkeur reeds een eerste werkervaring. Je bent flexibel ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit. Je woont binnen een straal van 35 km rond het bedrijf.

Kennis van PLC en technisch tekenen zijn een sterke troef. Een goede talenkennis (ENG, FR) is een meerwaarde. De ideale kandidaat is leergierig en houdt ervan zich in nieuwe materie te verdiepen zodoende een echte allrounder te worden.

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Een zeer uitgebreide interne opleiding. Een uitdagende job in een stabiele onderneming met korte hiërarchische lijnen en een open communicatiebeleid.

Een aantrekkelijk salaris. Veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een aangename, dynamische werksfeer met toffe collega’s die een hecht team vormen.

Onze partner is een 'State Of The Art'-staalservice center in regio Gent. De aanvoer van staalrollen gebeurt via de weg, het spoor en over het water via het kanaal Gent-Terneuzen tot de eigen kade.

Het bedrijf bedient klanten over heel Europa en dankt haar succes aan geregistreerde kwaliteit Laserpress Plus, service & 'Just In Time'-levering van staalproducten met toegevoegde waarde.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier