Brainbridge - Program Manager
Brainbridge
Brussel, Belgium
6 dagen geleden
source : Jobg8

Description

Onze klant wordt vandaag geconfronteerd met de evolutie van het energielandschap (integratie van hernieuwbare energie en decentrale productie, komst van nieuwe spelers op de markt, sluiting van centrale productie-eenheden, komst van batterijen, Ev, CRM, CEP, enz.

en de mogelijkheden van digitalisering (automatisering, AI, remote monitoring,...) gecombineerd met de grote ambities van de hoofdactiviteiten (investeringen, onderhoudsactiviteiten,...).

Data speelt een hoofdrol ter ondersteuning van die evoluties binnen het bedrijf : meer en meer zijn data een enabler voor het decision making proces (operationeel, tactisch, strategisch).

 • Verschillende data - gerelateerde uitdagingen zijn daar een gevolg van : het verhogen van data kwaliteit gezien de rechtstreekse impact op beslissingen;
 • het mogelijk maken om data uit verschillende silo's te integreren; het herzien van onze data management processen en toepassingen om ons klaar te maken voor de uitdagingen van morgen, ...

  Binnen het programma 'Asset Life Cycle Data Optimisation' focussen we op initiatieven die dergelijke uitdagingen ondersteunen, met een focus op data omtrent de asset life cycle : informatie omtrent toestellen, de functie die de toestellen vervullen, de topologie (zoals gebruikt in verschillende omgevingen waaronder de netuitbating, netanalyse, .

 • gedurende hun levenscyclus (installatie, onderhoud, uit dienst name).
 • Responsibilities

  Beheer van de portefeuille van transversale projecten en programma's (definitie, arbitrage en goedkeuring), in samenwerking met collega-projectmanagers, streamleaders, process owners en hiërarchie.

  Bijhouden en bijwerken van visie en roadmap gelinkt aan het programma. Voorbereiden en animeren van SteerCo's.

  Implementatie (harmonisatie, planning, implementatie, training) en onderlinge afstemming (governance) van complexe change projecten met hoge toegevoegde waarde, om de realisatie van projectdoelstellingen te borgen

  Verantwoordelijk voor goede communicatie en adequate rapportage over projecten of programma's, om ervoor te zorgen dat alle belanghebbenden de informatie hebben die ze nodig hebben om hun missie binnen het project te volbrengen.

  Waar van toepassing, leid leden van projectteams om samen te werken als een samenhangend team, competent en gemotiveerd om de projectdoelstellingen te bereiken zoals gepland.

  Indien van toepassing, selectie van externe partners in het kader van projectondersteuning, met het oog op professionele ondersteuning tijdens de uitvoering van het project, en dit volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding.

  Indien nodig, het zelf trekken van data projecten als projectleider.

  Skills

  Aantoonbare ervaring / kennis in data management, governance, architecture, modeling, ...

  Bewezen ervaring als programmamanager.

  Je bent in staat om assertief te communiceren, ook met collega's uit andere landen.

  Je bent analytisch, flexibel en beschikt over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden.

  Je beschikt over een master diploma, liefst als ingenieur of IT

  Je bent drietalig (Frans, Nederlands, Engels). Duits is een troef.

  Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en creatieve oplossingen bedenken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier